Digitalna stampa

Vizit karte

Vizit karte ili biznis karte (bussines card) oslikavaju Vas odnosno Vašu delatnost i učvršćuje kontakt sa Vašim poslovnim partnerima. Sama reč “vizit” (eng. visit) u prevodu znači posetiti, pa njen prevod može značiti i “biznis posetnica”. Ako dobro uskladimo njeno značenje i njen dizajn, dobićemo efekat da kada zatrebate poslovnom partneru, lako nadje Vašu, medju svim ostalim vizit kartama.

Katalozi

Katalozi odnosno brošure su popularno i opšte primjenjivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupova proizvoda odnosno usluga. Izrađujemo ih u raznim dimenzijama, na raznim vrstama papira u različitom opsegu, te ih dorađujemo na različite načine, a sve u svrhu Vaše promocije i orginalnosti.

Plakati

Plakat ili poster najlakše možemo definisati kao štamparski promo materijal. Upotreba plakata česta je u promociji proizvoda i usluga (npr. koncerta, izložbi, događaja, akcijskih popusta…).Plakate štampamo najčešće na 135 g. i 150 g kunstdruck sjajnom papiru, u osnovnim veličinama B2 i B3.

Jelovnici

Štampa i izrada jelovnika za vaš lokal može biti urađena na više načina i od različitih materijala. Prvo trebate definisati kakav jelovnik je adekvatan za Vaš ugostiteljski objekat:

Cestitke

Čestitke uvek podsećaju na nešto lepo, prijatno, oraspoložujuće. Bilo da su to novogodišnje, rođendanske ili poslovne čestitke, njihovo značenje je uglavnom slično, a to je mali gest pažnje koji je uvek dobrodošao.

Cenovnici

Štampa cenovnika uglavnom se radi za kafiće ili male bife-e gde nije veliki broj artikala. Ako u lokalu imate veći izbor artikala ili i ponudu hrane pogledajte sekciju štampa jelovnika. Cenovnike radimo uglavnom u A5 (polovina A4) formatu, 10 x 24 cm i 16 x 16 cm (kockasti) formatu. Plastificirani su sa obe strane.